ASUS MAXIMUS IX HERO (ATX, Z270, 1151) ROG Series Kaby Lake

ASUS ROG MAXIMUS IX HERO gaming moderkort, Intel Z270 Chipset, LGA 1151, stöd för DDR4 4133MHz RAM-minne, Dubbla M.2-platser, USB-A, USB-C,, svart

Du behöver inte vara en expert för att maxa spelprestandan på ROG Maximus IX Code— eftersom 5-Way Optimization reder ut alla komplexa inställningar med ett klick, för omedelbara, mycket kontrollerbara prestanda-boostar!

Med stöd för DDR4 minne låter Maximus IX Code dig köra minnesfrekvenser till 4133MHz och bortom vid överklockning! ASUS-exklusiv T-Topology kretsdesign ger fantastiskt minne-överklockningskapacitet för att släppa loss den fulla kraften i DDR4 genom att minimera kopplingsbuller och signalreflektion. Med innovativa ekvidistanta minneskanaler levererar T-Topology balanserad styrning och kraftfull överklockningskompatibilitet.

• LGA 1151-socket avsedd för 7:e gen Intel Core processorer
• Stöder 4 x DIMM, 64 DDR4 4133 MHz + (OC)
• 5-Way Optimization- Systemomfattande optimering på bara ett klick
• ASUS Aura Sync – Fantastiskt synkroniserade effekter och två Aura 4-stift RGB-strip headers
• Vattenkylningszon: Håll ditt system kallt när det börjar hetta till i spelet
• Gaming-anslutning: Frontpanel med USB 3.1, dubbla M.2 och både USB-A och USB-C 3.1
• ROG SupremeFX ljud — Erkänt ljudutförande med dubbla hörlursförstärkare, uppgraderat Sonic Studio III och Sonic Radar III
• Gaming-nätverk: Intel Gigabit Ethernet, LANGuard och GameFirst-teknik
• ATX Formfaktor

ARTNR MK-339

ASUS MAXIMUS IX HERO (ATX, Z270, 1151) ROG Series Kaby Lake

GoPro Hero + Camera WiFi Edition (refurbished), 1080p i 60fps, grå

GoPro Hero + Camera WiFi Edition (refurbished), 1080p i 60fps, grå

GoPro HERO + är ett GoPro-alternativ på startnivå som tar upp 1080p-video på upp till 60 bilder/sek och har inbyggd Wi-Fi och Bluetooth-anslutning. Den tar också 8MP stillbilder i antingen single shot, time-lapse eller 5 fps burst lägen. För enkelhet och användarvänlighet är kameran inbyggd direkt i sitt hus, vilket möjliggör undervattensfotografering på djup på 131m utan att behöva ett separat hus. Helt enkelt säkra den medföljande bakdörren på plats för en vattentät tätning. Med inbyggd Wi-Fi och Bluetooth kan du ansluta kameran till GoPro Smart Remote eller till GoPro-appen på din mobila enhet för bildvisning, komplett kamerakontroll och enkel delning av innehåll på sociala medier.

• Klass A + refurbished, kommer i en fin vit kartong

Paketet innehåller: Kamera, batteri, skyddskal, laddningskabel och monteringssats (exklusive Micro SD-kort).

ARTNR DEL1008366

GoPro Hero + Camera WiFi Edition (refurbished), 1080p i 60fps, grå