Rokku Surface Go Enclosure

Compulock Rokku Surface Go Enclosure, svart

Rokku designen inkluderar en försänkt ram som kapslar in din Surface Go enhet. Konstruerad utav högkvalitativt aluminium vilket gör Rokku Surface Go extremt hållbar och lättviktig på samma gång. med mjuka kanter och rundade hörn är estetiken tilltalande. Passar i alla miljöer

• 100mm x 100mm VESA mönster
• Kompatibla versioner: Surface Go
• Manipuleringsäkert aluminiumskal
• Kontinuerlig laddning

ARTNR CMPL10275

Rokku Surface Go Enclosure

Maclocks Universal Secure Enclosure ”Rokku” (Premmium Line) Wall Moun

Maclocks Rokku Galaxy Enclosure Kiosk för Samsung Galaxy Tab A/S2 8.0″, väggfäste, VESA 100, aluminum, svart

Från Premium-sortimentet, Rokku från lås eller sten i Japanska, representerar en ny design av fösten för Samsung Galaxy Tabs. Rokku designen inkluderar en infälld ram för en helt skyddande ram för eventuella vandaliserings försök. Åtkomst till On/Off- och volymknapparna är blockerade medans plats för laddningskabel och till viss del även ljudporten.

Konstruerad i högkvalitativt aluminium gör detta väggfäste lätt men ändå hållbart. Med mjuka kanter och rundade hörn har den ändå en vacker estetik att betrakta. Trots sin tunna design tillåts komplett kabelhantering. Rokky Galaxy Encolosures har ett standard VESA 100 skruvhålsmönster på baksidan för att enkelt kunna monteras på ett ställ.

ARTNR SH-571

Maclocks Universal Secure Enclosure ”Rokku” (Premmium Line) Wall Moun

Maclocks iPadAir2/Air1 Rokku Enclosure Svart

Maclocks – Rokku Secure Enclosure, Väggfäste fär iPad Air/Air2, svart

Låsbara väggfästet Rokku från Maclocks designat för iPad Air/Air2 kommer med en cylinder för extra säkerhet, tillgång till On/Off-knappen, volymknapparna är blockerade men tillgång till Lightning-porten finns. Väggfästet har runda mjuka kanter för en trevlig visuell upplevelse vilket gör att den passar flera olika miljöer som både POS(Point Of Sale) och kontor. Inkluderar 2 nycklar.

ARTNR SH-542

Maclocks iPadAir2/Air1 Rokku Enclosure Svart

Maclocks iPadAir2/Air1 Rokku Capsule Svart

Maclocks – 340B260ROKB Rokku Capsule, låsbart bordsstativ för iPad Air/Air 2, ej täckt hemknapp, svart

Från Maclocks premium-kollektion kommer ”Rokku”, en ny dimension av låsbara stativ för iPad Air med dubbla lås och en tuff ram med mjuka former. Rokku designen inkluderar dubbla cylinderlås och en försänkt ram för en komplett lösning. Åtkomsten till av/på-knappen samt volym-knapparna är borta men trots detta kan du ladda din iPad samtidigt som den sitter i stativet.

Konstruerad av högkvalitativt aluminium gör Rokku lätt men tålig. Med mjuka kanter och hörn så förlorar du inte estetiken av en iPad vilket gör att den lämpar sig ypperligt för bruk i t.ex. butiker.

Mått(BxDxH): 311x220x27mm

ARTNR SH-544

Maclocks iPadAir2/Air1 Rokku Capsule Svart