2.4G Mini Wireless Microphone for Android/Type-C 1+2

Boya 2.4G Mini Wireless Microphone for Android/Type-C 1+2


BOYA BY-XM6-K1, ett 2,4 GHz adaptivt frekvenshoppande trådlöst mikrofonsystem, består av en sändare, en mottagare samt ett laddningsfodral. Det är en perfekt ljudfångande, samtidigt som den levererar lösning för en-persons vlogg, YouTube-video, livestreaming, intervju, inspelning, etc.


Avancerad teknik för stabil signalöverföring


BY-XM6 K1 använder avancerad Adaptive Frequency Hopping (AFH) trådlös signalöverföringsteknik, som kan få mikrofonen att automatiskt undvika de störda hopfrekvensdelarna för att realisera stabil signalöverföring i intervallet upp till 100m (328ft), utan hinder.


Professionell ljudinsamling och leverans


Med en högkvalitativ kapsel, signalbehandlingskrets med en signal-till-brus över 84dB samt en distorsionshastighet på mindre än 0,1 %, levererar mikrofonen samtidigt högkvalitativt, klart och lågt brusljud.


Ultra-mångsidig och lättanvänd trådlös mikrofonsats


Med levande och lättläst OLED-display på sändare och mottagare kan användarna justera signalöverföringen exakt. Dessutom är sändaren också designad med en inbyggd rundstrålande mikrofon, så att användare kan fästa sändaren på kragen för att fånga upp ljud, samtidigt som de också kan koppla in en lavaliermikrofon till sändarens MIC IN-uttag för ljudfångning. Dessutom är denna mikrofonsats utrustad med både 3,5 mm TRS-TRRS ljudkabel och en 3,5 mm TRS-TRRS ljudkabel. Så det kan fungera bra med din DSLR eller spegellösa kamera, smartphone eller dator etc.


BY-XM6 K1 är utrustad med ett bärbart men kraftfullt laddningsfodral, vilket gör att den lätt kan bäras utomhus. Med det inbyggda kraftfulla batteriet gör laddningsfodralet att både mottagaren och sändaren kan laddas fullt samtidigt, utan att någon kabel behövs. Dessutom gör strömindikatorn på laddningsfodralet att både batterikapacitet och laddningsstatus enkelt kan kontrolleras.


ARTNR BOYA10204

2.4G Mini Wireless Microphone for Android/Type-C 1+2