ATEN 10.1” Touch Panel with PoE and native ATEN control system app

ATEN VK330 10,1” Touch Panel, svart


ATEN VK330 är en 10,1” pekskärm med kapacitiv multitouch TFT-LCD-skärm. Touchpanelen är inbyggd installerad med ATEN Control System-appen och är kompatibel med ATEN Control Box och Control Pad.


VK330 stöder Power over Ethernet (PoE), vilket gör att ström och data kan föras över en enda Ethernet-kabel till pekpanelen, och gör den perfekt för att stödja specifika miljöer med de applikationer som krävs solid och trådbunden anslutning för att säkerställa stabilitet och hög säkerhetskrav.


Det är en idealisk lösning för högsäkerhetsområden som militärer, sjukhus, regeringskontor och företagsstyrelserum. För flexibel installation finns en extra väggmonteringssats (ATEN VK302) tillgänglig; pekskärmen kan även monteras på skrivbordet med hjälp av bordskitset (ATEN VK304) eller valfri standard VESA 75 x 75 mm fästen.


ATEN Control System är ett standard Ethernet-baserat hanteringssystem som består av kontroller, expansionslådor, konfigurator och kontrollgränssnitt som ansluter alla hårdvaruenheter för att ge centraliserad kontroll av enheter direkt och utan ansträngning från vilken mobil enhet eller ATEN Control System-gränssnitt som helst. Nu har vi pekskärmen VK330 som går med i ATEN Control System-familjen för att göra vår kontrollsystemlösning komplett och som uppfyller de krävande kraven för målapplikationerna.


• 10,1” pekskärm
• Inbyggt installerad ATEN Control System-app och designad för integrerad användning med ATEN Control System
• Stöder Power over Ethernet (PoE), vilket gör att den kan ta emot ström och kommunikation över en enda Ethernet-kabel
• Flexibel installation och tillgänglig för extra väggmonteringssats (ATEN VK302) och bordskit (ATEN VK304), samt kompatibel för alla standard VESA 75 x 75 mm fästen


ARTNR VK330-AT

ATEN 10.1” Touch Panel with PoE and native ATEN control system app