Kategorier
Okategoriserade

ATEN 4 Port True 4K HDMI Output Board

ATEN True 4K HDMI-utgångskort med skalare för 4 portar VM8824, svart


VM8824 är ett True 4K HDMI-utgångskort som fungerar med en modulär ATEN-matrisväxel för att tillhandahålla en enkel metod för att cirkulera 4 analoga/digitala ljud-/videokällor till 4 skärmar med True 4K bilder med högupplösningsstöd. Utöver HDMI-gränssnittet som överför digitala AV-signaler, är VM8824 försett med 4 utgångsportar för stereoljud, som tillåter extrahering av HDMI-ljud.


Med tanke på att videoväggapplikationer alltid kräver snabb videoväxling och upplösningsanpassning, stödjer VM8824 Seamless Switch™-teknik som tillhandahåller videoväxling i realtid, en inbyggd 4K-skalare som hanterar olika videoupplösningar, och EDID Expert-teknik för snabb växling mellan skärmar. Alla ingångs-/utgångskort i ATEN:s VM-serie stödjer hot-swapbar installation som ger systemintegrerare flexibilitet och effektiviserar underhåll. VM-seriens ingångs-/utgångskort i kombination med modulära ATEN-matrisväxlar är perfekta lösningar för dina krav på videotillämpningar med flera gränssnitt.


• Kompatibelt med VM modulära matrisväxlar. Kombinera med modulära I/O-kort av alla typer för optimal flexibilitet
• True 4K-upplösningar – hanterar okomprimerade videoupplösningar upp till 4096 x 2160 / 3840 x 2160 i 60 Hz (4:4:4)
• FrameSync –förhindrar bild-tearing genom att synkronisera skalarens utmatningsbildfrekvens till bildfrekvensen för insignalen
• Ljudaktiverad, HDMI-ljud kan extraheras och stereoljud kan bäddas in


Mått(BxDxH): 352x238x23,3mm
Vikt: 650g


ARTNR VM8824-AT

ATEN 4 Port True 4K HDMI Output Board