Logitech CREATE Backlit Keyboard

Logitech CREATE bakgrundsupplyst tangentbord med fodral för iPad Pro 9.7″, Apple Smart Connector, svart


Tangentbordsfordralet CREATE iPad Pro för iPad Pro 9,7 tum är det ultimata kreativitetsverktyget för din produktivitet. CREATE, som har designats med Apple exklusivt för iPad Pro, kombinerar den revolutionerande Smart Connector-funktionen med Logitechs mest avancerade iPad-tangentbord hittills. Upplev snabb, exakt skrift på iPad Pro utan behovet av Bluetooth-koppling eller laddning.


Proffsens tangentbord
De välplacerade tangenterna från kant till kant ger dig en välbekant skrivkänsla liknande en bärbar dator. Det har mekaniska tvåloppstangenter med ett optimalt djup och ett tangentavstånd på 1,3 mm som gör att du kan skriva både snabbt och bekvämt. Med en mängd lättillgängliga iOS-snabbknappar kan du ändra volym, språk och mycket mer direkt på tangentbordet.


Kraften bakom Smart Connector
CREATE har den senaste generationens anslutningsmöjligheter – Apple Smart Connector. Du behöver inte ladda tangentbordet. Strömförsörjningen sker direkt via din iPad Pro-enhet. Du slipper krångla med laddningssladdar och oroa dig för batteritiden. Med Smart Connector är Bluetooth-ihopparning av enheter inte längre nödvändigt. Sätt iPad-enheten i valfritt skrivläge. När de två Smart Connector-punkterna är anslutna, är det klart att skriva.


Bara att skriva, vilken tid som helst på dygnet
CREATE-tangentbordsfodralet har bakgrundsupplysta tangenter med justerbara ljusnivåer. Välj valfri belysningsstyrka från ett flertal bakgrundsbelysningsnivåer. CREATE känner av aktiviteten och försätter tangentbordet i viloläge åtta sekunder efter det sista tangentbordstrycket för att spara energi.


Skydd för fram- och baksidan
iPad Pro-fodralet CREATE omsluter din iPad för ett allsidigt skydd mot stötar, repor och spill. Yttermaterialet är spillbeständigt och bekvämt att hålla i. Det går även att rengöra. Den lätta ramen och tangentbordsmodulen på insidan ger iPad Pro-enheten stabilitet utan att öka vikten.


• MFI-certifierad
• Skydd mot stötar och repor
• Vattenavvisande material på utsidan
• Två års begränsad maskinvarugaranti
• Anslutningstyp: direkt via Smart Connector


Förpackningen innehåller: CREATE Bakgrundsupplyst tangentbordsfodral med Smart Connector, dokumentation.


Dimensioner: (BxDxH) 248 x 23 x 178 mm


Vikt: 426 g


ARTNR DEL1000900

Logitech CREATE Backlit Keyboard