Logitech MK540 Advanced Wireless Combo

Logitech MK540 Advanced, trådlös mus och tangentbord, svart


Omedelbart välbekant, avancerad helt enkelt
MK540 Advanced är en omedelbart välbekant kombination av trådlöst tangentbord och mus byggt för precision, bekvämlighet och tillförlitlighet. Det normalstora tangentbordet har tangenter som känns välbekanta när det gäller form och storlek – och den rundade musen har designats för att passa bekvämt i endera handen.


Enkel anslutning för trådlös kombination
Anslut tangentbordet och musen med den lilla USB-mottagaren Logitech Unifying. Du får en pålitlig – och krypterad – trådlös anslutning med upp till 10 meters räckvidd, och praktiskt taget inga fördröjningar eller avbrott.


Välbekant skrivkänsla
Tangenterna har optimerats för förbättrad noggrannhet och lägre ljud – och dina fingrar kommer omedelbart att känna igen sig på tangentbordet. Tack vare handledsstödet och de justerbara fötterna känns det bekvämt för dig även under långa stunder vid skrivbordet.


Rundad mus för större komfort
Den trådlösa musens rundade form och gummigreppen på sidorna känns bekväma i endera handen – och utökad spårning och exakt markörkontroll gör att du alltid har kommandot.


Pålitlig och problemfri
Tangentbordet behöver inte nya batterier förrän efter 36 månader, och musens batteri håller i 18 månader. Tangentbordet är spillsäkert för upp till 60 ml vätska och avskavningssäkra tangenttryck ser till att texten på tangenterna inte bleknar i första tangentbord


Förpackningen innehåller: Trådlöst tangentbord K540, trådlös mus M310, Logitech Unifying-mottagare, 3 alkaliska AA-batterier (förinstallerade), bruksanvisning


Dimensioner: (BxDxH) 457,3 x 193,5 x 24 mm (tangentbord)
Dimensioner: (BxDxH) 61,8 x 111,5 x 39,2 mm (mus)


Vikt: 805 g (tangentbord utan batterier)
Vikt: 73.5 g (mus, utan batterier och mottagare)


ARTNR DEL200608

Logitech MK540 Advanced Wireless Combo