Mi Robot Vacuum-Mop

Xiaomi Mi Robot Vacuum & Mop, vit


Den nya generationen av Xiaomi robotdammsugare är här. Med den nya Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop – Robot dammsugare är den lättaste versionen av Xiaomi dammsugare. Med ökad sugkraft, större kapacitet och förmåga att moppa runt huset är det den ultimata versionen av Robot Vacuum Mop du har väntat på.


Ökad rengöringskapacitet
Designen av den nya Xiaomi-dammsugaren har bibehållit de klassiska linjerna och den karakteristiska vita färgen på märket. Lasersensorn har flyttats till mitten och dammavlagringen har förstorats för att ge en kapacitet på upp till 0,60L. Den har också en 200 ml våtrengöringstank. När det gäller batteriet har den en kapacitet på 2400 mAh, tillverkad av LG och Panasonic, vilket ger oss en mycket bred autonomi, och när den har en kapacitet på 15% kvar kommer den att gå till sin bas för att kunna ladda upp till 80% och rengör igen. Ett annat inslag i den nya Xiaomi-motorn är att den kan övervinna hinder upp till 2 cm höga, så en slarvig kabel kommer inte längre att vara ett hinder för Xiaomi Mi Robot Dammsugare.


Sensorer överallt
Det första som kommer att tänka på när vi pratar om en fristående produkt är om den kommer att kunna rengöra effektivt och effektivt på egen hand, men med den nya Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop kommer du inte att tvivla på att det här är möjligt, eftersom den har en laseravståndsmätare LDS med 166? skanner som övervakar allt runt den för att välja den mest bekväma rengöringsvägen vid varje given tidpunkt. Denna laser stöds av en Cortex A7-processor för bättre hantering av dess kapacitet och dess dual-core Mali 400 GPU.


• Sugkraft: 2500 PA
• Batteri: 2400 mAh LG Li-Ion
• Kompatibel med Android och iOS
• Laddningstid: Cirka 250 minuter
• Ljudnivå: Mindre än 50 dB i sitt tystaste läge
• Batteritid: 150 minuter – Rengör upp till 250 meter med en enda laddning


Mått (BxDxH) 35,3 x 35 x 8,15 cm


Vikt: 3,6 kg


ARTNR DEL3005864

Mi Robot Vacuum-Mop