Kategorier
Okategoriserade

SiGN car holder for smartphones, wireless charging, black

SiGN Bilhållare för smartphones med trådlös laddning, 4.7″-6.8″, svart


Smart mobilhållare för bilen med integrerad Qi laddning och IR sensorer. De intelligenta sensorerna öppnar och stänger automatiskt klämmorna när du placerar din mobil i bilhållaren. Med denna funktionella mobilhållare från SiGN får du praktisk och optimal överblick av din mobil i bilen, samtidigt som den laddas. Mobilhållaren kan monteras enkelt och smidigt i bilens fläktgaller eller placeras på intrumentbrädan.


Snabbladda din mobil trådlöst i bilen
Denna mobilhållare för bilen är perfekt för dig som gillar att multitaska i farten. Bara placera din telefon i bilhållaren så börjar börjar ladda. För mobiler som är kompatibla med snabbladdning så går det dessutom extra fort med denna 15W trådlösa laddare. För att sätta på eller stänga av trådlös laddning kan du trycka på knappen på sidan.


Smidig att använda, enkel att installera
Med Sign Bilhållare för Mobilen med Trådlös Laddning 15W blir allting enkelt. Från den smidiga monteringslösningen på instrumentbrädan, till positionering av mobilen. Mobilhållaren ger dig perfekt överblick av din telefon under tiden du kör så att du enkelt kan använda den till att navigera med hjälp av mobilens GPS. För att ta ut mobilen ur hållaren trycker du lätt på knappen på undersidan och klämmorna öppnas.


• Material: ABS + PC
• Snabbladdning: Ja, Qi
• Strömstyrka: 5W/7.5W/10W/15W
• Output: 5V 2A / 9V 2A / 12V 1.5A
• Passar till: Alla Smartphones med storlek 4.7 – 6.8 tum, iPhone, Samsung m.fl.


ARTNR SN-ZS214

SiGN car holder for smartphones, wireless charging, black