Kategorier
Okategoriserade

Sony HT-S350 – Soundbar system – Wireless

Sony HT-S350 2.1-kanalig soundbar med kraftfull trådlös subwoofer och Bluetooth, svart


Få extra tryck i filmer och musik
Den här 2.1-kanaliga soundbaren kanske ser diskret ut i vardagsrummet, men den är förvånansvärt kraftfull med en total uteffekt på 320 W och en trådlös subwoofer. Dramatiska actionscener och musik har aldrig låtit bättre.


Surroundtekniken S-Force PRO Front
Med vår teknik för virtuellt surroundljud efterliknas surroundljudet på bio, så att du hamnar mitt i favoritfilmen utan att behöva använda bakre högtalare.


Djupare, fylligare basljud
En kraftfull trådlös subwoofer med en stor högtalarenhet på 16 cm och 28 liters volym ger ett djupare och rikare basljud.


Monteras på väggen och är enkel att installera
Soundbaren kan monteras på väggen och kompletterar tv:n. Den är även enkel att ansluta, så att du snabbt kan börja titta på filmer, lyssna på musik och annat.


Ansluts enkelt till många tv-apparater
Anslut din tv via HDMI ARC med en enda kabel eller, om din tv inte är kompatibel med HDMI, anslut enkelt via den optiska ingången.


Högkvalitativa material, vackert utseende
Soundbaren och subwoofern är eleganta och diskreta med en taktil och stansad metallyta på frontpanelen. Den stora kanalen på subwoofern framhäver enhetens kraftfulla prestanda.


• Surroundtekniken S-Force PRO Front skapar bioljud
• Trådlös subwoofer ger djupare och rikare ljud
• Häng upp din soundbar på väggen för att spara plats
• Anslut till tv:n via en enda kabel med HDMI ARC
• Bluetooth-anslutning för trådlös ljudströmning


Förpackningen innehåller: Sony HT-S350, användarhandbok, batterier till fjärrkontroll, fjärrkontroll, optisk kabel, snabbinstallationsguide.


ARTNR DEL3005191

Sony HT-S350 – Soundbar system – Wireless