Kategorier
Okategoriserade

Technaxx 18W Solar Power Station Set

Technaxx solpanel kraftstation, 18 W


Den perfekta lösningen för utomhusentusiaster och de som behöver en pålitlig strömkälla under strömavbrott. Denna uppsättning innehåller en 18W solpanel med en kabel på 8 meter, vilket gör det möjligt att placera panelen på den bästa positionen för optimal exponering för solljus. Solpanelen är utformad för att fungera med den medföljande uppladdningsbara bly-syra 12V / 7AH SLA-batteriet, vilket ger dig en pålitlig strömkälla för dina USB-drivna enheter, LED-lampor och mer.


Kraftstationen har en USB-laddningsport med en maximal utgång på 5V / 1A, perfekt för att ladda smartphones, surfplattor och andra USB-drivna enheter. Dessutom ger de fyra medföljande LED-lamporna ljus och effektiv belysning i upp till 36 timmar. Varje LED-lampa har en kabel på 4,2 meter med en av / på-switch och en 12V / 2A total hålanslutningskontakt.


TX-200 setet innehåller en strömadapter och en USB-laddningsadapter, vilket gör det enkelt att ladda dina enheter och kraftstation när det behövs. Med en soluppladdningstid på 6-9 timmar (beroende på solnivån) kan du ha en pålitlig strömkälla när du behöver den som mest.


Kraftstationen är tillverkad av hållbart metallmaterial, vilket säkerställer att den kan klara av utomhusbruk. Setet levereras med en användarmanual, så du enkelt kan installera och använda TX-200.


Ta med 18W Solenergi Station Set TX-200 på din nästa camping eller vandringstur, eller håll den hemma som en backup-strömkälla under strömavbrott. Med en vikt på bara 5,25 kg är kraftstationen lätt att transportera, och solpanelen väger endast 1,0 kg. Kraftstationen mäter 222 mm x 128 mm x 130 mm, medan solpanelen mäter 330 mm x 380 mm x 20 mm.


• 18W solpanel med 8 meter kabellängd
• 4st LED-lampor med 4,2 meter kabellängd och strömbrytare
• USB-laddningsport (max. 5V, max. 1A)
• Uppladdningsbart blysyra 12V / 7AH SLA batteri


ARTNR TECH-383

Technaxx 18W Solar Power Station Set